Szervizünk legfőbb célja ügyfeleink elégedettsége. Mivel számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink zavartalanul dolgozhassanak, ezért rendszeresen karbantartjuk gépeiket. Akkor is gyorsan segítünk Önnek, ha a gondos odafigyelés ellenére mégis meghibásodás történne. Szervizes munkatársunk a leggyakrabban használt alkatrészeket már az első kiszálláskor magával viszi, így számos hiba azonnal orvosolható, az állásidő pedig minimálisra csökkenthető.

Berendezése zavartalan működése érdekében használjon eredeti Xerox kellékanyagokat. Intelligens gépeink előre jelzik Önnek, hogy ezekből mikor kell utánrendelnie.
 
A Teljeskörű Átalánydíjas Karbantartási Szerződés ügyfeleinknek lehetőséget nyújt arra, hogy felmerülő javítási- és alkatrész-költségeket egyenletesen, időszakonként azonos arányban osszák meg. Ez a szerződés kiterjed a szervizköltségekre, a munkadíjra, valamint a tartozékok és alkatrészek költségeire, a készülék típusától függően. A szerződés 12, 24 vagy 36 hónapos kezdeti időszakra köthető, amely - ha igénylik - annak lejárta után automatikusan meghosszabbodhat egy - egy évvel.
 
A Xerox 1995. október 1. óta az újonnan vásárolt berendezésekhez egy különleges szolgáltatást nyújt, az ún. Total Satisfaction Guarantee-t vagy más néven a Teljes Elégedettség Garanciáját.

Abban az esetben ha nincs megelégedve az Ön által újonnan vásárolt Xerox berendezés működésével, azt kérésére díjmentesen kicseréljük egy hasonló kategóriájú és életkorú berendezésre. A TSG a Xerox Magyarország Kft. által regisztrált Teljes Körű Átalánydíjas Karbantartási Szerződéssel, vagy 3 éves meghosszabbított garanciával együtt - az eredeti üzembe helyezéstől számítva 3 évig érvényes, gépcserétől függetlenül.
Minden termékünk kifejlesztésénél az a cél vezérelt bennünket, hogy az Ön életét könnyebbé tegyük. Azért, hogy a lehető legmegbízhatóbb berendezéseket állítsuk elő, készülékeinket a legkeményebb terhelési próbáknak vetjük alá. Már akkor garanciát vállalunk arra, hogy elégedett lesz termékeinkkel, mikor azok még el sem hagyták a gyárat. Az irodatechnika ugrásszerű fejlődésével megnőtt a szerepe a különböző karbantartási és szervizszolgáltatásoknak; ma már ugyanolyan fontos a termékhez kapcsolódó szolgáltatás, mint maga a termék. Ezért is tulajdonítunk nagy jelentőséget ennek a szolgáltatásnak.

Ez a garancia az alábbiakban felsorolt, a fenti feltételeknek megfelelő, a Xerox Magyarország Kft.-től, ennek viszonteladójától, illetve hivatalos Xerox Dealertől Magyarországon vásárolt, illetve működtetett gépre érvényes, abban az esetben, ha a készülékkel kapcsolatos kifogás rendeltetésszerű használat során merül fel. A garancia nem átruházható.
 
Céginfó   ::   Elérhetőségek   ::   Digitális nyomda   ::   Xerox   ::   Kapcsolatfelvétel   ::   Letöltés
Akciók, újdonságok   ::   Berendezések   ::   Kellékek   ::   Szervíz   ::   Automatika   ::   Kalkuláció
Design & Programing